top of page
cv.jpeg
 SOL ESTÁ is er speciaal voor jullie
Wij reden heel vaak rond om de perfecte zonnestudio te vinden. Wij beseften dat buiten Nijmegen, mensen wel heel lang moesten reizen om naar een goede zonnebank te kunnen. Dit leek ons natuurlijk niet logisch, hier moest een oplossing voor zijn. Zo ontstond het idee om onze ideale zonnestudio zelf te starten, in de regio van Malden. Na veel brainstormen, onderzoek en vooral zonnebanken uitproberen, werd ons plan werkelijkheid. 
Wij zijn sinds 2017 een kwalitatief sterke zonnestudio, gevestigd in Molenhoek. Wij hebben hygiënenormen zeer hoog zitten. De zonnestudio is luxe en ruim en heeft een relaxed sfeer. Hiernaast verwelkomen wij jullie met één van onze vriendelijke medewerkers. SOL ESTÁ staat daarom natuurlijk ook voor gastvrijheid. Wij willen niet alleen dat jullie de zonnestudio verlaten met een prachtig bruin kleurtje, maar wij willen ook dat jullie even tot rust komen.

Wij bieden de beste zonnebanken aan!

Dáárom hebben we gekozen voor het merk Ergoline. Deze robuuste, ruime zonnebanken zijn van hoge kwaliteit en gebruikersgemak. Bovendien ontwikkelt Ergoline verder. Zij brengen daardoor doorlopend de nieuwste mogelijkheden op zonnebank en techniek op de markt. Op deze manier zijn ze koploper in de zonnebanken wereld geworden. Wij zorgen ervoor dat jij hiervan gebruik kunt maken.

wqq.jpeg

Onze beloften

Veilig en verantwoord zonnen

Strakke vormgeving

Makkelijk te bereiken voor iedereen in Malden en verre omgeving

Hoge hygiënenormen

Opgeleid en vriendelijk personeel

Ultra moderne apparatuur

Ruime openingstijden en betaalbare service

bottom of page